Categorías
En Clau d'Art

Vinum Naturae ac Tempum

Vinum Naturae ac Tempum

El Vi, com la música, acompanyen a la humanitat des de fa milers d’anys. El vi i la música necessiten de l’element temps per a poder realitzar-se i millorar.

Fa uns 5-6  anys l’alumnat que hui està en 4art de primària pogueren contemplar les extraordinàries vinyes de Pepe Castells a Ca Don José. Hui, 9 d’abril de 2022, després de tot el que hem passat és  moment de brindar.

La proposta de En clau d’art per a aquesta primavera és Vinum Naturae ac Tempum.

Especial maridatge. Música produïda amb objectes, ara convertits en instruments amb fusió de l’electrònica en viu. Metàfora sonora de l’ancestral cultura del vi dialogant amb el traç de la pintura.

En tot procés artístic hi ha una gran dosi de paciència, d’observació, d’experimentació, de posar els cinc sentits en el que s’està fent. En el concert de hui, a més de la creativitat i l’estètica que puga resultar durant els minuts que transcorreran, podrem deleitar els nostres sentits amb colors, sons, aromes, textures i sabors relacionades amb la musica, la pintura i l’enologia.

Teniu l’oportunitat d’apreciar les composicions de 7 autors que sense instruments convencionals ens connectaran amb sonoritats relacionades amb la cultura del vi. Podrem gaudir de la interpretació i versió de les peces a càrrec de Joan Soriano i del mestratge de Pepe Castells que pintarà en directe amb vi. Escoltarem tres estrenes mundials a encàrrecs del festival de la mà de l’italià Stefano Scarani, l’australiana Amanda Cole i la yeclana Esther Pérez, junt a peces de Juanjo Guillem, Steve Reich, Michael Gordon i Rewzsky.

Podrem fer un tast de vi valencià de les Bodegues Arràez per a arredonir esta proposta que preten reconfortar l’ànim i l’àima com ho fan els bons vins i les bones obres d’art.

Salut!
.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TRANSLATE