Categorías
En Clau d'Art

Moments…

Ací estan alguns moments…Una mostra de tot el que significa aquest projecte infinitament en procés, interdisciplinari, creatiu i inclusiu.

Recordem amb molta estima l’experiència viscuda amb Jesús Torres. La gran sorpresa plàstica i visual que li férem.

Així mateix recordem les quatre cançons de Bela Bartok que interpretàrem acompanyats de Victor Trescolí.

La col·laboració amb la Fundació Dani &Nina Carasso i Valencia Management- Una creació col·laborativa junt a alumnat de primària i seundària amb la utilització del sistema Soundcool i vídeo.

https://youtu.be/h2e6IkwxAKo https://studio.youtube.com/video/SJkyKLG40j8/edit https://studio.youtube.com/video/pEfOxEw6GS4/edit

La impressionant obra Parafrasi sonora per al porquet d’un home bo que Llorenç Barber i Montserrat Palacios feren per al grup VPA, els xiquets i xiquetes d’infantil i primària, els amics d’ASCADIS i TAPIS i els alumnes de les escoles de música de Canals que tocaren el trombó. Un plaer omplir la plaça Major de música i tocar tocar tos els instruments i no instruments possibles. Fins i tot les campanes dels campanars.

L’encontre multitudinari amb la natura de la mà d’Inuksuit. Quin goig fer música amb els elements que ens proporcionava el parc on habitualment juguen els xiquets. L’aigua, els arbres, la font i altres elements ens serviren per reinterpretar aquesta peça junt a més de 100 músics de molts altres pobles. Novament els amics de TAPIS i ASCADIS s’uniren a l’aventura.

https://studio.youtube.com/video/PgdUnrp9YsQ/edit

Vam impressionar a Benoît Cambreling amb la nostra proposta Modulation sobre la música per a timbals d’Elliott Carter

https://studio.youtube.com/video/UdErfJfpGZc/edit Foto: Laur Bertó Carbó

La gran experiència performativa i de moviment amb Cristina M. Gómez i tot l’equip de Metròpoli: Sonar i Dansar la ciutat.

https://youtu.be/pEWpy7-usGg https://studio.youtube.com/video/DG2yUS5KZwg/edit

La gran experiència en temps de pandèmia quan no podíem reunir-nos per fer cap activitat cultural. La música ens va permetre sentir-nos junts i mostrar al públic la nostra creació. ?DitantS Una vertadera confluència d’astres i estsreles ens reunirem a Canals aquella nit.

https://studio.youtube.com/video/HDqMPoHeocE/edit

La gran sorpresa que donàrem a Louis Aguirre, Vam realitzar una gran mascarada amb les seues músiques i les pintures que les inspiraren. Una gran història que us contarem en un altre moment superada.

https://www.youtube.com/watch?v=ykYAz30S_v0 Foto: Laura Bertó Carbó

Totes aquestes coses han passat molt gratament perquè hem deixat que els xiquets, les xiquetes i persones de totes les capacitats col·laboraren i feren música junts. Música actual, música del nostre temps composada per a l’ocasió o reinterpretada amb altres llenguatges.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TRANSLATE