LUX CONTEMPORÀNIA

Grup vocal especialitzat en la difusió de la música s. XX-XXI, neix com un concepte integral artístic i es materialitza en el compromís amb el repertori vocal d’alguns dels grans compositors del s. XX-XXI juntament amb el compromís amb la nova creació estrenant obres escrites especialment per a la formació.

A la filosofia del grup juga un paper decisiu la unió de les diferents manifestacions artístiques, ampliant l’àmbit d’acció més enllà del que és purament vocal i buscant l’enriquiment mitjançant la col·laboració amb altres intèrprets.

Des dels seus orígens el 2005, han portat les seves idees per Espanya i Portugal, destacant la inauguració de l’exposició MAXImin, tendències de màxima minimització a l’Art Contemporani a la Fundació Juan March de Madrid, retransmesa en directe per Ràdio Clàssica de RNE i recentment el estrena absoluta al costat de l’Orquestra d’Extremadura (OEX), sota la batuta d’Andrés Salado, de «I el silenci era l’aire» de Sergio Blardony, obtenint sempre amb l’entusiasme del públic un al·licient a la recerca de noves formes de comunicació .

Lux Contemporànea està format per: 

Rebeca Santiago Celia Sánchez Gloria Jaramillo Inés López

TRANSLATE