Estrella Martín – Gonzalo Peguero

ESTRELLA MARTÍN (dansa) 

Va estudiar al Reial Conservatori Professional de Dansa Mariemma (Madrid), on va obtenir matrícula d’honor i premi extraordinari fi de carrera. Posteriorment es va llicenciar com a pedagoga de la dansa contemporània al Conservatori Superior de dansa Maria d’Àvila (Madrid) i va estudiar el màster d’arts escèniques a la Universitat Rey Juan Carlos i l’Institut de Dansa Alicia Alonso. 

Des del 2019 exerceix com a docent de dansa contemporània a l’Escola Professional de Dansa de Burgos, compaginant la seva tasca docent amb la de coreògrafa i intèrpret a la companyia EnClaveDanza (Madrid). 

Actualment estudia el màster en gestió cultural a la Universitat Oberta de Catalunya.

Al llarg de la seva carrera, ha ballat en diferents produccions de dansa, teatre i òpera, com Aída al Teatro Real, El gripau enamorat a La Zarzuela, Més a prop a l’Institut Valencià de Cultura, Cos ruïna de Natalia Fernandes o Lodazal , l’última producció d’EnClaveDanza. 

Ha estat guardonada amb el segon premi al Bionicfestival (Madrid). Ha exercit com a assistent coreogràfica de Natalia Fernandes (Brasil), Pau Aran (Pina Bausch Tanztheater Wuppertal) i Korsia (Itàlia-Espanya).

Molt implicada actualment en la tasca compositiva i coreogràfica. La seva darrera producció Run, coreografiada per a l’alumnat de l’Escola Professional de Dansa, ha estat convidada per ser ballada al Teatro Real de Madrid.

 

GONZALO PEGUERO (ballarí)

 

Graduat amb honors al Reial Conservatori Professional de Dansa Mariemma, el 2018. Ha treballat amb Antonio Castillo Algarra, Pedro Berdayes, Tomislav English, Tagore González, Mey-Ling Bisogno, José Reches, Chevy Muraday, Aiala i Jean-Philippe Dury, Full Time Company, For fun of It, Yaiza López & Noé Ferey, Losdedae, Camille Hanson.

Actualment treballa al projecte pedagògic LaChula juntament amb Yaiza López Rodríguez. Així com a diferents escoles de Madrid (Carmen Senra, Witeam, BambúDanza…)

TRANSLATE