Diagraph Project

Naix l’any 2018, producte de les inquietuds musicals i estètiques dels dos percussionistes que el formen: Miguel Angel Real i Andreu Queralt. 

Ambdós músics s’han format en l’àmbit de la percussió i de la pedagogia, el que els ha sigut essencial per establir un objectiu comú per a Digraph Project: la difusió de la música contemporània.

Així doncs, trobem entre les seues propostes concerts de concepció més clàssica a la vegada que concerts pedagògics multinivell. D’altra banda, també es troben immersos en la investigació sobre improvisació i la immersió del públic en l’activitat sonora, una proposta que previsiblement veurà la llum a l’estudi de 2022.

D’altra banda, Digraph Project ha participat en diferents cursos, concerts i trobades, com “Àgora Actual Percussió”, Festival SoXXI, la Setmana musical d’Almansa, entre d’altres, on han presentat programes propis i estrenat obres de compositors d’arreu del món.

A més a més, han obtingut premis en concursos nacionals de música de cambra, entre els quals destaquen el II Premi obtingut en el VII Concurs Internacional de Música de Cambra de Percussió «Percute» (Catarroja) i el II Premi rebut en el XIII Concurs Nacional de Música de Cambra «Vila de Coix”, en 2019 i 2020 respectivament.

Actualment, a més d’endinsats en l’elaboració dels projectes abans esmenats, treballen conjuntament amb compositors i compositores del país, dels quals estrenaran dues obres el pròxim mes de març.

TRANSLATE