David Hildebrandt

David Hildebrandt

(Dinamarca)

David Hildebrandt (1976) percussionista Danès especialitzat com a solista, música de cambra i performance teatral.

Després de graduar-se com a solista a la Royal Danish Academy of Music a Copenhage el 2004, ha estat convidat a festivals com Wigmore Hall, National Philharmonie de Varsòvia, Darmstadt Festival, Huddersfield Festival, Transit Festival, Seoul Drum Festival, Poznan Baroque … entre d’altres.

David no treballa només amb el repertori clàssic de percussió, també improvisa i composa emprant electrònica i Loop-stations. A més, col·labora amb artistes de diferents camps com el jazz i DJ.

David és membre fundador del guardonat PACE trio de percussió amb el qual va participar a la copa de món de futbol de Seoul 2002 i de l’Trio ALFA, amb el qual va ser nominat per al Premi de música del consell Nòrdic a 2009.

David ha participat en diferents enregistraments: «Alpha» «Trough the Looking Glass» (da capo) an Alpha World, PACE trio de percussió / Thomas Agergaard al Teatro Real Danès (inland). Win Trommespiel, Reumert / Hildebrandt (iTunes music), i Auxiliary Blue, Contemporània (da capo) entre d’altres enregistraments i projectes.

TRANSLATE